Laatste week Sydney
Door: Richardklein
Blijf op de hoogte en volg Richard
23 Maart 2010 | Australië, Sydney
het wildlifepark was niet super behalve voor een behoorlijke crocodile maar niet zo groot als in africa.
ben nog naar manly beach geweest met eva daar hebben we een terassje gepakt en lekker gerelaxt.
Ik heb natuurlijk ook de skywalk gedaan op de sydney tower en de harbour bridge climb.
Een schieterend uitzicht en weer wat geleerd die enorme graniete pielaren bij de brug zijn maar voor de sier geen enkele functie behalve psychologisch.
Mijn tas is gepakt en ben nu klaar om naar fiji te gaan.
Het kan zijn dat door de slechte verbinding jullie een week of 6 niks van me horen maar zodra ik in nieuw-zeeland ben bezorg ik jullie natuurlijk een update.
De foto's probeer ik zo snel mogelijk te uploaden maar er zijn wat computer problemen zoals gewoonelijk.
23 Maart 2010 - 10:24
Debbie:
Ha Globetrotter,
Fijn dat je nu weet hoe een platvis er van onderen uitziet. Ik neem aan plat (hihihihi).
Ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt, maar ja van jou had ik niets verwacht. Schitterende foto's die je hebt gemaakt, ook die door de wolken. Ik hoop dat de Fiji eilanden een beetje bijgetrokken zijn van die enorme storm (Hurricane). Ben benieuwd welke vissen je daar tegenkomt, dan kan je die ook even aan de onderkant bekijken!!! Je bent toch ook wel een halve zool, maar ja dat zit in de familie.
Nou lekkere jodokus ik wens je ontzettend veel plezier en succes met het duiken en doe voorzichtig.
Groetjes en tot mails.
Debbie -
23 Maart 2010 - 16:48
Rob & Yvonne:
Lieve Indy,
Woooooooooowh wat een super mooie platvis, zo 1 hebben we nog nooit gezien.. Oké, oké, we geven toe……..in Blijdorp zijn ze niet zo spectaculair! We hebben weer met alle plezier je geweldige foto’s gezien en het humoristische reisverslag gelezen.
Niet gaan lachen hé…………..vrijdagavond hadden we met Annemiek & Willie afgesproken en wat denk je……………staan wij bij hun voor de deur en zij bij ons. Je zou niet gaan lachen. Miscommunicatie dat heb je met senioren hé. Het is goed gekomen, we hebben in Ambacht gezellig bijgekletst. De groeten van ze.
Een hele fijne voortzetting van je reis. Doe voorzichtig. We love you, pa & ma.