Eindelijk weer op reis - Reisverslag uit Sydney, Australië van Richard Klein - WaarBenJij.nu Eindelijk weer op reis - Reisverslag uit Sydney, Australië van Richard Klein - WaarBenJij.nu

Eindelijk weer op reis

Door: Richardklein

Blijf op de hoogte en volg Richard

07 Maart 2010 | Australië, Sydney

in londen begonnen we met vertraging er was iets mis met de w.c dus hebben we 1 uur moeten wachten voor we konden vertrekken, de rest van de vlucht ging goed eenmaal in singapore hebben we even moeten wachten voor het aftanken van het vliegtuig en later hebben we de verloren tijd ingehaald.

eenmaal in sydney en nadat ik de jetleg eruit geslapen had heb ik al het papier werk in orde gemaakt en een heel nuttige workshop gehad over werken in Australie.

Met al het papier werk af kon ik lekker de toerist uithangen en ben ik naar de harbour bridge, sydney tower en natuurlijk naar het sydney opera house gegaan en lekker langs de haven gelopen en wat oude gebouwen bekeken, heb nog niet alles gedaan omdat ik een paar keer moest verkassen eerst vanwegen een misverstand met de receptie over hoe lang ik zou blijven en vervolgens omdat alles volgboekt zat gelukkig zijn er altijd backpackers over met een bed en nadat we een bier hadden ingeslagen hebben we een rooftop party gehouden.

• 11 April 2010 - 09:42

Oom Wim En Tante Pit:

Hallo Richard,

HAHAHAHA, echt weer schitterende verslagen. Jeetje, wat ben jij een ster in het jaloers maken van ons Nederlanders. Het doet ons beseffen dat wij maar een klein stukje van de wereld hebben gezien. Je foto´s geven een aardige impressie van hoe geweldig jij het daar hebt!

Vuile bofkont, zit je oom effe lekker te maken met die gezellige dames, zon, zee en strand. Terwijl wij hier achter de geraniums zitten met de verrekijker te kijken of er nog schepen voorbij komen. Het is hier nog stervens koud brbrbrbrbr. Lopen wij op de boulevard, met muts op, Lord uit te laten.

Wij genieten volop van je verhalen, zo leuk hoe je dat verteld. Het gevoel dat te beleven is bij ons 100%, hoe moet dat bij jou voelen in het echt, WAANZINNIG!!!!

We lopen iets achter op jouw schema, maar je weet het hé, senioren en moderne techniek dat werkt niet zo optimaal samen.

Lieve Richard we wensen jou veel duikplezier en geniet van de mooie natuur.

Veel liefs, oom Wim en tante Pit

• 31 Mei 2010 - 17:01

Martin En Harriette :

Zo te zien en te lezen heb jij het daar naar je zin.
    ik had al een paar keer zitten kijken en dacht kom ga je nu maar eens een briefje schrijven.
    je ziet er gezond zon gebruint uit, en volgens mij verkeer je ook wel in leuk gezelschap.
    nou ik moet het hier in nederland maar met een pieterig klein koala boompje doen.
    hoe is het voedsel daar?
    en nog speciaale drankjes gedrokken?
    nou van uit hier doen wij allemaal jou de groeten en wensen je veel plezier toe.
    Groetjes Martin, Harriette, Martin jr en Cees